Cadzand-Bad

De mooiste stranden afgaan met de familie

Wanneer je een vakantie met de familie plant is het altijd afvragen wie wanneer kan en wat er gedaan gaat worden. Iedereens wensen moeten volbracht worden en het moet passen in iedereens schema. Daarom is een vakantie met de familie altijd een uitzonderlijke gebeurtenis. Als je bezig bent met het plannen van een vakantie met je familie dan is een vakantie in eigen land een mooi begin. Natuurlijk kan je ook over de grens gaan, maar om kosten laag te houden kun je in Nederland een stranden trip doen. Ga langs de mooiste stranden van Nederland door gezamenlijk in een touringcar te rijden en te overnachten aan hotels langs de kust. Een touringcar huren met de familie is uiteindelijk veel goedkoper per gezin dan wanneer je kiest voor de auto, de trein, de boot of het vliegtuig. Bij bakreizen.nl kan je gemakkelijk een offerte aanvragen. Weten welke stranden je sowieso moet bezoeken? Laten we de mooiste stranden voor je op een rijtje zetten!

Strand: Cadzand-Bad

Cadzand-Bad

Cadzand-Bad is een strand van maar liefst 10 kilometer lang en is van Nederland de meest zuidelijke badplaats. Het strand heeft een wandelpromenade waar je u tegen zegt, omdat het grenst aan het natuurgebied ´Zwin´. Dit is ideaal voor iedereen die niet alleen van strand, maar ook van natuur houdt. Aan de andere kand van het ´Zwin´ vind je de Belgische kust en het is daarom een mooi uitgangspunt om of een buitenlandse touringcar vakantie van te maken of een binnenlandse!

Strand: Bergen aan Zee

Bergen aan Zee staat in alle omstreken van Nederland bekend als een wonderschoon strand. Dit komt door de natuur waar vele kunstenaars hun inspiratie van kregen. Daarom is het dorpje Bergen dat aan Bergen aan Zee ligt een echt kunstenaarsdorp. Bergen aan Zee is echter geen wandel strand, maar een strand waar je de schoonheid van de natuur in je opneemt. Daarom kan je het beste ergens gaan zitten of zelfs picknicken in Bergen aan Zee.

Strand: Texel

mooiste stranden texel - Paal 31

Helemaal in het Noorden vinden we Texel, het grootste waddeneiland van Nederland. Omdat Texel een eiland is, bestaat het geheel uit strand en zee. Het is daarom ook de ideale plek om te genieten van alles wat een strand te bieden heeft. Je kan er zeehond spotten, of op speurtocht gaan als een echte jutter. Als je eenmaal met de gehuurde touringcar bent aangekomen in Texel kan je het beste een fiets gaan huren. Met een fiets kan je namelijk in een dag het gehele eiland over. Ideaal als je ook nog eens een sportieve vakantie wilt!