Trouwen op het strand; dit zijn de mooiste trouwlocaties

Trouwen op het strand; dit zijn de mooiste trouwlocaties

Alhoewel tegenwoordig steeds minder mensen een trouwring om de vinger van hun levenspartner schuiven, blijft een bruiloft voor de echte romantici onder ons een bijzondere aangelegenheid. Willen jij en je partner jullie liefde bezegelen met een huwelijk, dan kun je niet wachten tot de grote dag aanbreekt. Ondertussen moeten jullie van alles en nog wat regelen, onder andere de locatie. Trouwen op het strand, zowel in binnen- als buitenland, behoort tot de meest populaire keuzes.

Beachclub Werelds aan het Strand, Ouddorp

Beachclub Werelds aan het Strand ligt op een privé-eilandje in een mooie baai, in de provincie Zeeland. Niet toevallig ook nog eens de provincie met de meeste zonuren van heel Nederalnd. Trouwen op het zandstrand van dit eiland voelt haast als trouwen op een locatie die zich ver buiten de landsgrenzen bevindt. Jij en je gasten kunnen na de mooie ceremonie en het swingende feest overnachten op het eveneens op het eiland gelegen hotel.

Beachclub At Sea, Kijkduin

Ook voor de nummer twee in de lijst blijven we nog even in Nederland. Kijkduin in de regio Den Haag lijkt in veel opzichten op Scheveningen, maar is een stuk rustiger en daarmee ook charmanter. Een ideale locatie voor als je in een intieme sfeer jouw jawoord aan je partner wilt geven op een Nederlands strand. De beachclub, gelegen aan een prachtig duingebied, heeft ook nog eens de mogelijkheid om de locatie te overkappen. Zo vallen je ceremonie en je feest nooit in het water.

Trouwen op het Griekse Santorini

Het kleine, vulkanische eilandje Santorini behoort tot de Cycladen, de eilandengroep die wordt gekenmerkt door de typische witte huisjes met blauwe daken en kozijnen. In combinatie met spectaculaire uizichten, gezellige smalle straatjes en romantische zonsondergangen, vind je hier de ideale locatie voor een prachtige buitenlandse bruiloft. Je kunt je bij het organiseren van de bruiloft laten ondersteunen door een weddingplanner, maar ook een lokale Griekse ondernemer in de arm nemen. Het organiseren van ceremonies en feesten kun je aan Grieken wel overlaten.

Geef je jawoord aan de Amalfikust of op het eiland Capri

Volgens velen bestaat er geen romantischer land dan Italië. Niet zo gek dus, dat veel stellen besluiten om elkaar op Italiaanse bodem eeuwige trouw te zweren. In plaats van naar het mooie Toscane af te reizen, kun je een nog origineler locatie uitkiezen: de kleurrijke Amalfikust of het eilandje Capri, dat daar tegenover in de baai van Napels is gelegen. De Amalfikust hoort met zijn pastelkleurige huisjes, steile kliffen en vele citroenbomen tot de mooiste kustlijnen ter wereld.

Reethi Rah Resort, Malediven

Eerlijk is eerlijk, voor deze laatste trouwlocatie moet je behoorlijk diep in de buidel tasten. Maar daar krijg je dan ook heel wat voor terug. Het Reethi Rah Resort is gelegen op een van de grootste privé-eilanden van de Malediven. Het resort is een geheel eigen wereld op zich en het mag vanzelf spreken dat het je wat betreft luxe nergens aan zal ontbreken. Trouwen doe je hier aan een van de helderwitste zandstranden en meest turquoize wateren ter wereld.